Skip to main content

Metodologia

Atenem i pretenem donar RESPOSTA a totes les necessitats que sorgeixin en el desenvolupament dels nostres nens i joves, com en totes les àrees que conformen el context de creixement dels nens.

Un centre obert a les necessitats del barri, de tarannà innovador i transparent. Amb un equip jove i professional. Entre ells, trobem a Logopedes, Psicòlegs, Mestres, Pedagogs i Psiquiatres infanto-juvenils que resten a la vostra disposició per al que pugueu necessitar.

L’objectiu principal de Camins és donar SOLUCIONS a les dificultats que cada infant pugui presentar al llarg del seu desenvolupament.

Com
ho fem?

Primera visita

Sense cost ni compromís.
Escoltem a la familia.
S’exposa un plantejament de treball.
Informem de metodologia, funcionament, horaris i preus.
L’equip valora si cal passar per un procès de DIAGNÒSTIC + DEVOLUCIÓ.
Després, CONSTRUÏR.
L’equip valora que podem començar a treballar directament.
Passaríem a CONSTRUÏR.
Confiança - Camins

CLIMA I ESPAI DE CONFIANÇA

És important establir un clima còmode i càlid per a l’infant, on sigui natural expressar-se i parlar de les pors i dubtes que sorgeixin a cada moment.
familiar - Camins

ESPAI DE COL·LABORACIÓ FAMILIAR

És d’allò més important que els familiars s’involucrin de la manera més activa possible. Els resultats sempre seran més satisfactoris.
escola - Camins

CAMINS PARAL·LELS AMB L’ESCOLA

Imprescindible un treball en paral·lel amb l’escola, ja que pren importància la feina que es fa i pot haver-hi un feed-back molt sa i positiu sobre les evolucions de cada nen.
motivació - Camins

MOTIVACIÓ

Vetllem per oferir uns aprenentatges i uns tractaments atractius.
“Diga’m i oblido; ensenya’m i recordo; involucra’m i aprenc”.
B. Franklin.

ÚS DE NOVES TECNOLOGIES - Camins

Ús de noves tecnologies

A Camins treballem amb eines informàtiques i tecnologies que integren. Aprenem a fer ús de programari específic, treballem habilitats d’una forma diferent aportant un extra de motivació.

CONNECTATS AMB ELS AVENÇOS - Camins

CONNECTATS AMB ELS AVENÇOS

L’equip té un fort lligam amb les novetats científiques, metodològiques i d’estudis que ajuden dia a dia a obtenir respostes en els camps en els que treballem.

Resol els
teus dubtes

Contacta’ns i demana una visita d’acollida/informativa. Us informarem sense cost ni compromís de tot allò que necessiteu saber.
Codi Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris del Departament de Salut: E08606909