Skip to main content

Serveis de Logopèdia

ATENCIÓ PERSONALITZADA

La logopèdia és la disciplina sanitària basada en l’estudi, la prevenció, l’avaluació, el diagnòstic i el tractament de les dificultats i alteracions de la comunicació humana i de la deglució.

Les dificultats comunicatives inclouen problemes de veu i de parla, de llenguatge verbal, oral i escrit, de llenguatge no verbal i de pragmàtica.

A CAMINS, realitzem un treball adaptat i personalitzat a cada infant, ajustant constantment les seves fites per a poder obtenir els majors i millors resultats.

SERVEIS DE LOGOPÈDIA BARCELONA

DIAGNÒSTIC, INTERVENCIÓ I PREVENCIÓ EN:

  • Trastorns de la comunicació humana: Trastorns del llenguatge, Trastorns fonològics, Trastorns de la comunicació social, Trastorns Específics de l’aprenentatge (amb dificultats en la Lectura, Expressió Escrita, Processament Matemàtic, Grafia…).
  • Patologia vocal: disfonies funcionals i orgàniques, alteracions del ritme i la fluència (disfèmia i taquifèmia).
  • Sordesa, Demència, Afàsies, Disàrtries…
  • Hàbits deglutoris disfuncionals i maloclusions dentals.
  • Salut vocal: timbre, to, mals hàbits…
  • Assessorament familiar i escolar: acompanyament familiar i escolar davant les diferents necessitats

Us proporcionem l’assessorament familiar necessari.

” Al principi no tenia molta idea d’on em ficava però després de tot el procés, no podria estar més content amb l’experiència.

Només per la introspecció i reflexió que s’ha generat ja hauria valgut la pena. Que a més a més m’hagueu donat eines per entendre millor les meves limitacions i així poder trobar nous mètodes per superar-les ha estat immillorable.

De nou, moltes gràcies per tot! ”
Pablo.

Necessites ajuda?

Codi Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris del Departament de Salut: E08606909